Sklep Aktywny Rodzic

http://www.aktywnyrodzic.pl


W naszym asortymencie znajdą Państwo przyczepki do rowerów dla maluchów, zapraszamy.

Ogólna ocena: 9.4 Opinii: 100

Historia ocen
0
0
0
0
0
0
0
9.6
9.48
9.4
9.45
0
XI
XII
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
 
Dodaj opinię

Dodano: 09.09.2014 22:43 | Ron

Moja opinia jest bardzo pozytywna, polecam.

Dodano: 08.09.2014 22:15 | Snaco

Same superlatywy !!! Oby inne firmy internetowe podążały drogą takiego poziomu profesjonalizmu

Dodano: 07.09.2014 13:34 | rach.cook

To mój ulubiony sklep dla dzieci - Aktywny Rodzic. Przyjazna obsługa i duży asortyment. No i opinie innych klientów bardzo pomocne ;)

Dodano: 07.09.2014 08:59 | dzaman

bardzo uczciwa polecam

Dodano: 06.09.2014 20:51 | truskaweczka123

Kapitalny sklep, naprawdę wart polecenia, przykłada ogromną wagę zarówno do jakości towaru, jak i czasu dostawy, super :)

Dodano: 05.09.2014 06:11 | Blue lagoon

Wyjątkowa dbałość o klienta. Polecam

Dodano: 03.09.2014 18:41 | Rimano

Sklep Aktywny Rodzic i obsługa jest SUPER, w skali ocen 1-10 daję ocenę 12. POLECAM serdecznie !

Dodano: 03.09.2014 08:57 | Mitj@

sklep godny polecenia!!!!

Dodano: 03.09.2014 06:24 | vokalek

Perfekcja w każdym calu!!! Błyskawiczna wysyłka towaru, który całkowicie spełnia moje oczekiwania, towar najwyższej jakości, bezpiecznie zapakowany. polecam :)

Dodano: 01.09.2014 11:45 | Thaniell

Zakupy w Aktywny rodzic to przyjemność śmiało mogę to powiedzieć.

Dodano: 01.09.2014 07:56 | Bryzyt1

Bardzo dobry sklep! Dla każdego i na każdą kieszeń.

Dodano: 30.08.2014 23:15 | Devin _devon

POLECAM W 1000000% ALBO I JESZCZE WIECEJ ! :D

Dodano: 30.08.2014 13:46 | Big_evrim

Super sprawa dla rodzin w podróży, nasza bawi się świetnie dzięki produktom Aktywny Rodzic :)

Dodano: 30.08.2014 06:27 | irek1981

Super szybki kontakt i pełen profesjonalizm. Produkty najlepszej jakości. Bardzo polecam. Dziękuję.

Dodano: 29.08.2014 20:21 | Krasny

Jakiś czas temu kupowałam u Nich przyczepkę, bo pociecha nasza też już podróżuje i musze powiedzieć, że naprawdę się spisała, długi dystans pokonała i to nie jeden raz i jest wygodna, a córeczce bardzo wygodnie, pozdrawiam :)

Dodano: 28.08.2014 11:24 | B-day-B

profesjonalnie -polecam wszystkim

Dodano: 28.08.2014 07:19 | Kidi

Wszystko co związane z Aktywnym rodzicem mówię TAK!

Dodano: 28.08.2014 07:05 | Cassidy_34

Ocena bardzo pozytywna.

Dodano: 27.08.2014 14:01 | ZetMichał

Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem i do tego bardzo fajne rzeczy. Na pewno będę tu jeszcze zamawiać. Polecam Aktywnego Rodzica!

Dodano: 27.08.2014 07:58 | e_elly33

Przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie, Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam!

Statystyki:

Liczba firm: 1370 Liczba opinii: 31116

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

20.10.2020 | 22:21 Shou39 dodał opinię o Biznes i Turystyka

Udany wyjazdy na narty w minionym sezonie, zdecydowanie polecam jak ktoś planuje taki wypad w...

20.10.2020 | 20:13 angel_with _attitude dodał opinię o Brymorex

Jeśli chcecie montować panele fotowoltaiczne to warto wybrać ten produkt, dobra jakość, wydajność...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.