OSK WILKAR

http://wilkar.pl


OSK w Skawinie zaprasza wszystkich chętnych na prawo jazdy. Posiadamy sprawdzone metody nauczania. Gwarantujemy miłą i spokojną atmosferę.

Ogólna ocena: 9.5 Opinii: 127

Wadowicka 12
30-415 Kraków
woj. Małopolskie

Telefon: 664 114 447
Historia ocen z 12 miesięcy
9
10
9.33
0
9.5
0
0
0
0
0
0
0
X
XI
XII
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
 
Dodaj opinię

Dodano: 27.02.2019 21:41 | Shou39

Polecam za najwyższy standard prowadzenia wykładów i kursów praktycznych na prawo jazdy w Skawinie.

Dodano: 03.02.2019 14:05 | E-GOista

Mogę polecić, ponieważ udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. To naprawdę sprawdzony kurs jazdy, gdzie instruktorzy są osobami z wielkimi pokładami cierpliwości.

Dodano: 28.12.2018 10:57 | addaniel

Atmosfera bezstresowa, a to rzeczywiście w dużej mierze mi pomogło. Cieszę się i polecam szkołę prawa w Skawinie.

Dodano: 24.12.2018 20:36 | vokalek

Spoko atmosfera. Nie sądziłem, że tak po prostu uda mi się skorzystać z oferty, która mnie zaskoczy. Wiele złego mówi się dziś o szkołach jazdy. O tej nie można tak powiedzieć :)

Dodano: 21.12.2018 13:03 | IglooDJ

Świetny kurs jazdy. Nie myślałem, że pójdzie tak gładko. Szczerze polecam.

Dodano: 13.12.2018 18:31 | MShR

Polecam. Sama miałam spory dylemat, jeśli chodzi o wybór nauki prawa jazdy w Wieliczce. W końcu skorzystałam z polecenia i było warto. Bezstresowo, miła atmosfera i skutecznie.

Dodano: 04.12.2018 23:11 | PucH2

Instruktorzy jazdy z powołania. Takich ze świecą szukać. Polecam, bo jest to naprawdę sprawdzona i profesjonalnie działająca szkoła jazdy w Skawinie. Opinia w samych superlatywach.

Dodano: 04.12.2018 16:42 | GePeKe

Idealny OSK w Wieliczce. Bardzo rzetelnie podchodzą do swojej pracy. Instruktorzy zaangażowani, ale też bardzo cierpliwi. Mogę polecić, ponieważ to nauka jazdy godna polecenia.

Dodano: 01.11.2018 15:35 | saradonin

Nauka prawa jazdy w Krakowie na wielkim poziomie. Cieszę się, że trafiłem na takich instruktorów. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Dodano: 19.10.2018 15:38 | usek

To szkoła jazdy z renomą. Mają dobre opinie, do których dołączam swoją, zwłaszcza za zaangażowanie w naukę.

Dodano: 14.10.2018 17:21 | Addison

Jestem zadowolona, że nie trafiłam pod skrzydła innych instruktorów.

Dodano: 06.10.2018 23:05 | Thaniell

Oferują też jazdy doszkalające w Krakowie. Cieszę się, że mogłem skorzystać z tak jakościowej pomocy. Polecam.

Dodano: 29.09.2018 15:38 | szulmar

Polecam, ponieważ zdecydowałem się na jazdy doszkalające w Krakowie i nareszcie mogę czuć się pewnie za kółkiem. To naprawdę sprawdzony OSK, gdzie mają właściwe podejście do kursantów.

Dodano: 20.09.2018 06:03 | B-day-B

Już jako kierowca bardzo mile wspominam chwile szkoleń. Nie było stresu. Polecam, bo to ośrodek godny szczególnej uwagi.

Dodano: 31.08.2018 16:30 | zakk87

To naprawdę sprawdzony ośrodek szkoleniowy kierowców. Jestem zadowolony, że trafiłem na ten OSK w Krakowie. Instruktorzy bardzo w porządku, wykłady spoko, cena też. To godny polecenia kurs jazdy.

Dodano: 26.08.2018 14:39 | DedeK

To oferta kursów prawa jazdy godna polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń, bo instruktorzy okazali się tutaj profesjonalistami, ale też bardzo miłymi ludźmi.

Dodano: 09.08.2018 14:43 | czes212

Fajnie, że tu udało mi się skończyć kurs na prawko i zdać egzamin. Polecam.

Dodano: 03.08.2018 10:47 | travvv037

Mnie się udało, polecam. W szczególności z uwagi instruktorów, którzy są tu naprawdę mega doświadczeni, ale też przychylni, pomocni i mili. Tak właśnie powinna wyglądać nauka jazdy w Wieliczce.

Dodano: 24.07.2018 08:55 | Bryzyt1

Udało mi się szybko pojąć w czym rzecz. Jestem zadowolona, że to akurat tutaj się udałam. Myślałam, że będzie zdecydowanie gorzej. Miła niespodzianka oczywiście zasługa instruktorów.

Dodano: 19.07.2018 20:31 | Fajae

To firma działająca od dłuższego czasu na rynku, dlatego nie miałem obiekcji co do skorzystania z oferty. Szkoła jazdy w Krakowie o wysokim standardzie nauczania.

Statystyki:

Liczba firm: 987 Liczba opinii: 27117

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

20.09.2019 | 09:44 waydeezee dodał opinię o Karate Kids

Polecam. Przedszkole bardzo dobrze przygotowane. Zapewnia doskonałe zajęcia i smaczne posiłki.

20.09.2019 | 09:26 Hunka dodał opinię o KAROL TEAM Transport Mebli Warszawa

Osobiście bardzo mocno polecam tę firmę od transportu mebli w Warszawie, ponieważ moim zdaniem...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.