KAROL TEAM Transport Mebli Warszawa

https://transport-mebli-warszawa.pl


Firma zajmuje się transportowaniem mebli w Warszawie i swoje usługi kieruje przede wszystkim do osób przeprowadzających się.

Ogólna ocena: 9.4 Opinii: 38

ul. Broniewskiego 99/191
01­-876 Warszawa
woj. Mazowieckie

Telefon: 668-955-553
Historia ocen z 12 miesięcy
0
0
0
0
0
9
9.43
9.25
9.43
9.25
9.33
9.6
XII
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
 
Dodaj opinię

Dodano: 05.11.2019 21:08 | Blue lagoon

W mojej ocenie ta oferta na transport mebli jest rewelacyjnym wyborem i wybrałbym tę firmę raz jeszcze.

Dodano: 05.11.2019 08:00 | ewu1u01

Moja opinia na temat tej oferty na transport mebli w Warszawie jest bardzo pozytywna i uważam, że warto wybrać firmę.

Dodano: 03.11.2019 15:17 | addaniel

Uważam, że jest firma posiada najlepszą ofertę na transport mebli w Warszawie i moim zdaniem warto postawić na skorzystanie z jej oferty.

Dodano: 02.11.2019 14:28 | Rimano

W mojej ocenie jest to najlepsza oferta na transport mebli i faktycznie warto postawić na ofertę takiej firmy.

Dodano: 01.11.2019 15:56 | Cassidy_34

Uważam, że jest to świetna firma, która proponuje naprawdę rewelacyjny transport mebli w bardzo atrakcyjnych cenach.

Dodano: 30.10.2019 11:05 | ABISH AGGy

Moja osobista opinia na temat firmy jest bardzo pozytywna i uważam, że jak najbardziej warto postawić na jej usługi.

Dodano: 14.10.2019 20:47 | Aldenir50

Moim zdaniem firma posiada najbardziej korzystną ofertę na transport mebli w Warszawie i warto postawić na jej rozwiązania.

Dodano: 11.10.2019 08:13 | Mel.co

Moim zdaniem firma posiada najbardziej korzystną ofertę na transport mebli w Warszawie i bardzo mocno ją polecam.

Dodano: 10.10.2019 09:23 | Milkey

Moim zdaniem firma posiada najlepszą ofertę na transport mebli i uważam, że postawienie na przedsiębiorstwo sprawdza się świetnie.

Dodano: 08.10.2019 16:30 | vokalek

Osobiście naprawdę mocno polecam tę firmę pod kątem transportu mebli i uważam, że jej oferta jest fantastyczna.

Dodano: 01.10.2019 21:46 | doodah

W mojej ocenie oferowany przez firmę transport mebli jest realizowany na bardzo wysokim poziomie i polecam wybranie właśnie tego przedsiębiorstwa.

Dodano: 28.09.2019 10:16 | zeroo13

Uważam, że jest to najlepsza firma, która proponuje transport mebli na najlepszych warunkach.

Dodano: 20.09.2019 09:26 | Hunka

Osobiście bardzo mocno polecam tę firmę od transportu mebli w Warszawie, ponieważ moim zdaniem świadczy ona usługi na wysokim poziomie.

Dodano: 14.09.2019 06:15 | Bananaquit

Każdej osobie polecam tę firmę w zakresie transportu mebli, który jest realizowany na najwyższym poziomie.

Dodano: 06.09.2019 07:03 | Ron

Moje zdanie na temat tej firmy oferującej transport mebli w Warszawie jest bardzo pozytywne i uważam, że warto wybrać przedsiębiorstwo.

Dodano: 28.08.2019 13:45 | jumbo766

Jeżeli chodzi o najlepsze usługi na transport mebli to moim zdaniem oferta tej firmy jest rewelacyjnym wyborem dla wszystkich osób.

Dodano: 24.08.2019 18:46 | Jean-MarieL

Jest to rewelacyjna firma, która świadczy transport mebli w Warszawie na najwyższym poziomie i na którą warto postawić.

Dodano: 21.08.2019 14:56 | merc_ed

Jeżeli chodzi o tę firmę to w mojej ocenie jej oferta na transport mebli jest fantastycznym wyborem.

Dodano: 11.08.2019 14:27 | CzarnyBlant

Ta oferta na transport mebli jest fantastycznym wyborem dla wszystkich osób i uważam, że warto zdecydować się na tę usługę.

Dodano: 09.08.2019 08:20 | Magnet

Uważam, że oferta tej firmy na transport mebli w Warszawie jest znakomitym wyborem dla wszystkich i bardzo mocno ją polecam.

Statystyki:

Liczba firm: 1029 Liczba opinii: 27741

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

12.11.2019 | 18:55 JollyAD dodał opinię o Szkolenia na Certyfikat Kompetencji Katowice

Bez problemu mogę polecić kurs certyfikat kompetencji, który posiada w ofercie ta firma.

12.11.2019 | 18:34 M@disson dodał opinię o gryfmiedzywodzie.pl

Bardzo mi się podobało w tym ośrodku. Z całą pewnością będę jeszcze chciał wrócić. Świetna...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.