Safedoor

http://safedoor.pl

safedoor.pl – nowoczesne drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, montaż na terenie Krakowa i okolic.

Ogólna ocena: 9.6 Opinii: 30

os. Centrum D 2
31-932 Kraków

Telefon: 570 998 189
Historia ocen z 12 miesięcy
0
10
9
0
0
9.67
9.67
9.5
10
9.33
9.33
0
XI
XII
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
 
Dodaj opinię

Dodano: 23.09.2020 22:19 | vincek

Dziękuję za bardzo sprawny montaż zakupionych u was drzwi. Mój nowy dom zaczyna w końcu nabierać kształtu. Mamy już drzwi, okna i takie podstawowe elementy. Jeszcze parę miesięcy i będziemy meblować. Gorąco pozdrawiam.

Dodano: 12.09.2020 18:44 | Sheridan12

Firma do zadań specjalnych. Jestem zadowolony z ich podejścia, co jest rzadkością i nie przez moje wygórowane wymagania, a przez stosunkowo słabe standardy rynkowe. Tutaj nie mam żadnych uwag.

Dodano: 07.09.2020 12:17 | Alex007

Dobre ceny za dobry towar. To się przede wszystkim liczy. Panele podłogowe Egger od nich też są fajne, więc na pewno je polecam. Drzwi wewnętrzne – duży wybór, a drzwi zewnętrzne w bardzo dobrych cenach.

Dodano: 27.08.2020 20:41 | Magnet

Bardzo solidna firma z dobrymi opiniami. Sprzedają drzwi, okna, rolety i podłogi, a dodatkowo montują w razie potrzeby. Panowie z ekipy montażowej bardzo mili, pomocni i sprawnie pracujący. Mogę z pełnym przekonaniem polecić współpracę.

Dodano: 13.08.2020 18:38 | monome28

Solidna firma z dużą ofertą. Tanio i naprawdę solidne drzwi. Polecam i dziękuję.

Dodano: 05.08.2020 12:37 | angel_with _attitude

Macie naprawdę dobrą jakość produktów, o czym przekonałam się przez pół roku, od kiedy mieszkamy w nowym domu. Cieszę się, że zdecydowałam się na te, a nie inne okna. Początkowo chcieliśmy zamówić tanie okna w markecie i dopiero teraz doceniam zalety tego, że mamy okna Drutex. Dziękuję za pomoc i życzę wszystkiego najlepszego.

Dodano: 17.07.2020 07:19 | Devin _devon

Kupowałam panele podłogowe Quick Step i na początku byłam nieco sceptycznie nastawiona do takiej dość nieznanej firmy, ale szybko przekonałam się, że niesłusznie. Panele są bardzo fajne, wzór jest ekstra i już w czasie montażu było widać, że są dobre jakości. Super i polecam.

Dodano: 26.06.2020 20:10 | BigBlack

Fajnie, że jest u nas w regionie taka firma, w której można kompleksowo zaopatrzyć się w różne rozwiązania. Lubię kupować wiele rzeczy w jednym miejscu, więc spełniliście moje oczekiwania. Pod kątem ceny również.

Dodano: 05.06.2020 17:06 | IglooDJ

Fajnie, że jest u nas w regionie taka firma, w której można kompleksowo zaopatrzyć się w różne rozwiązania. Lubię kupować wiele rzeczy w jednym miejscu, więc spełniliście moje oczekiwania. Pod kątem ceny również.

Dodano: 23.05.2020 13:40 | ShirleyXO

Świetna obsługa w sklepie. Doradzą, podpowiedzą, dopytają o szczegóły. Fajne miejsce przede wszystkim dla osób, które nie mają zbyt dużego pojęcia o tym, czego potrzebują.
Ceny dopasowane do jakości, więc jak najbardziej na plus. Jestem zadowolona – rolety dzień i noc sprzedają się u mnie świetnie, a w dodatku są bardzo ładne. Doskonale dekorują moje mieszkanie.

Dodano: 13.05.2020 08:46 | Chance_Mill_r

Bardzo solidna firma z dobrymi opiniami. Sprzedają drzwi, okna, rolety i podłogi, a dodatkowo montują w razie potrzeby. Panowie z ekipy montażowej bardzo mili, pomocni i sprawnie pracujący. Mogę z pełnym przekonaniem polecić współpracę.

Dodano: 02.05.2020 06:07 | B-day-B

Wraz z żoną zamawialiśmy w SafeDoor wiele elementów wykończenia do naszego domu. Kupowaliśmy tutaj drzwi wewnętrzne Verte, okna Drutex, parapety wewnętrzne i bramę garażową, a w planach mamy jeszcze zakup rolet. Ze wszystkich dotychczasowych zakupów jesteśmy zadowoleni.

Dodano: 30.04.2020 18:11 | Alex007

Plusów bardzo dużo, minus właściwie jeden, ale taki z przymrużeniem oka – zbyt obszerna oferta i trudny wybór. ;) Poza tym wszystko w porządku, więc nie ma się do czego przyczepić. Ja jestem mega zadowolona. Polecam każdemu. Dziękuję i do zobaczenia na etapie wykończeń – wpadniemy do was jeszcze po rolety i panele podłogowe Kronopol.

Dodano: 27.04.2020 18:54 | Fajae

Dobre ceny za dobry towar. Opłaca się. Ekipa od montażu solidna.

Dodano: 05.04.2020 19:42 | vincek

Dziękuję za bardzo sprawny montaż zakupionych u was drzwi. Mój nowy dom zaczyna w końcu nabierać kształtu. Mamy już drzwi, okna i takie podstawowe elementy. Jeszcze parę miesięcy i będziemy meblować. Gorąco pozdrawiam.

Dodano: 21.01.2020 09:45 | Mikeyt

Fajnie, że można kupić drzwi i od razu zamówić montaż. Tak też zrobiliśmy i nie żałujemy. Niestety mąż sam nie należy do złotych rączek i własnoręczny montaż nie wchodził w grę.

Dodano: 15.01.2020 15:25 | Bananaquit

Ceny w sklepie online są naprawdę korzystne, jeśli porównać je z konkurencją. Produkty ładnie zaprezentowane, estetycznie sfotografowane i opisane. Nic, tylko kupować.

Dodano: 29.12.2019 20:50 | Aldenir50

Firma do zadań specjalnych. Jestem zadowolony z ich podejścia, co jest rzadkością i nie przez moje wygórowane wymagania, a przez stosunkowo słabe standardy rynkowe. Tutaj nie mam żadnych uwag.

Dodano: 16.12.2019 06:38 | monome28

Dziękuję za sprawny montaż drzwi w naszym nowy domu. W końcu nasz domek zaczyna przypominać prawdziwy dom, a do wprowadzki już coraz mniej czasu. Pozdrawiam.
Jestem bardzo zadowolony z oferty, jaką zaprezentowała mi firma. Duży wybór stolarki okiennej i drzwiowej. Drzwi o różnej grubości – zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne i świetna okna Drutex.

Dodano: 21.08.2019 08:54 | enthusiastic_m

Polecam firmę w temacie drzwi wejściowych – w tym atestowanych, ogniotrwałych.

Statystyki:

Liczba firm: 1370 Liczba opinii: 31116

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

20.10.2020 | 22:21 Shou39 dodał opinię o Biznes i Turystyka

Udany wyjazdy na narty w minionym sezonie, zdecydowanie polecam jak ktoś planuje taki wypad w...

20.10.2020 | 20:13 angel_with _attitude dodał opinię o Brymorex

Jeśli chcecie montować panele fotowoltaiczne to warto wybrać ten produkt, dobra jakość, wydajność...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.