Ciśnieniomierz Senior Sanity

Ciśnieniomierz Senior Sanity

Ogólna ocena: 9.6 Opinii: 43

 
Dodaj opinię

Dodano: 29.03.2017 09:50 | vincek

Automat godny uwagi. Polski producent, długa gwarancja, bardzo długo trzymają mi baterie, a mierzymy z mężem codziennie ciśnienie.

Dodano: 27.03.2017 07:49 | dzaman

Kupiłam rodzicom i są zadowoleni. Z tego co wiem to jeszcze baterii nie trzeba było wymieniać, a mierzą ciśnienie każdego dnia.

Dodano: 26.03.2017 20:02 | Krasny

Profesjonalne urządzenie, sprawuje się bez zarzutu. Idealne rozwiązanie dla osób starszych ze względu na bardzo proste i szybkie sterowanie automatem.

Dodano: 04.12.2016 12:48 | Shou39

Super, bardzo polecam każdemu szukającemu aparatu do regularnych pomiarów. Podoba mi się zwłaszcza zapamiętywanie pomiarów i ten duży wyświetlacz.

Dodano: 02.12.2016 13:38 | Hunka

Używamy już 3 miesiąc i jest w porządku. Sprawność nie spada, cały czas pompuje tak samo wydajnie i szybko.

Dodano: 30.11.2016 11:35 | Milkey

Łatwo, szybko i przyjemnie. Najlepszy automat jaki dotychczas miałem, a mierzę sobie ciśnienie już od lat. Bardzo precyzyjny sprzęt, wynik jest dokładny.

Dodano: 21.11.2016 10:30 | Sheridan12

Ciekawa alternatywa w tej półce cenowej. Kupowaliśmy z siostrą rodzicom ten ciśnieniomierz i są bardzo zadowoleni. Mówią, że mierzy dużo szybciej niż poprzedni aparat jaki mieli.

Dodano: 20.11.2016 15:38 | Cassidy_34

W porządku urządzenie, na pewno jakbym miał kupować jeszcze raz to znowu wybrałbym ten sam model. Prosty, solidny, wydajny i wygodny.

Dodano: 12.11.2016 08:55 | JollyAD

Profesjonalne urządzenie, sprawuje się bez zarzutu. Idealne rozwiązanie dla osób starszych ze względu na bardzo proste i szybkie sterowanie automatem.

Dodano: 29.10.2016 23:21 | MShR

Kupowałem na prezent i się sprawdził. Ciśnieniomierz idealny dla seniorów i dlatego wybrałem go dla dziadków. Prosty, ale z drugiej strony bardzo funkcjonalny.

Dodano: 28.10.2016 23:14 | czes212

Urządzenie już z kategorii – tych lepszych, ale można w miarę niedrogo kupić. Pomiar dokładny i sprawny, bez długiego oczekiwania na wynik.

Dodano: 27.10.2016 14:11 | angel_with _attitude

Idealny do codziennych pomiarów – polecam! Sam jestem cukrzykiem i sprawdzam ciśnienie nawet po kilka razy dziennie.

Dodano: 27.10.2016 11:03 | 3czex

Nie mam zastrzeżeń do tego modelu, jest bardzo dobrze pomyślany. Duży wyświetlacz z podświetleniem zdecydowanie ułatwia odczyt wyników.

Dodano: 26.10.2016 08:24 | ZeljkoF

Super, działa zgodnie z opisem. Szybko pompuje, nie uciska za mocno. Polecam zwłaszcza kobietom, czy też osobom z bardziej wrażliwą skórą.

Dodano: 04.10.2016 20:45 | ShizukaXO

Mierzy szybko i dokładnie, moim zdaniem warto. Jedna z lepszych propozycji w tym przedziale cenowym moim zdaniem.

Dodano: 04.10.2016 10:01 | monome28

Trwały aparat. Raz mi już spadł i nic się nie stało. Mierzy dalej z tą samą dokładnością i tym samym tempem.

Dodano: 03.10.2016 14:06 | RobinAm

Mankiet dopasowany, obsługa nieskomplikowana, polecam! Sam ciśnieniomierz jest niewielki ale ekran jest na tyle duży, że wszystko wyraźnie widać.

Dodano: 02.10.2016 23:12 | SmokeyMe

Super, działa zgodnie z opisem. Szybko pompuje, nie uciska za mocno. Polecam zwłaszcza kobietom, czy też osobom z bardziej wrażliwą skórą.

Dodano: 02.10.2016 16:52 | zakk87

Idealny do codziennych pomiarów – polecam! Sam jestem cukrzykiem i sprawdzam ciśnienie nawet po kilka razy dziennie.

Dodano: 30.03.2016 16:31 | Thaniell

Moi rodzice mają ten model i nie słyszałem, żeby narzekali. Mierzy szybko i dokładnie, zapisuje w pamięci ponad 100 wyników.

Statystyki:

Liczba produktów: 59 Liczba opinii: 908

Ostatnio dodane produkty:

 

Ostatnio dodane opinie:

16.07.2019 | 17:46 GePeKe dodał opinię o NOVAMA Familino by Flaem

Wszystko działa książkowo, tak jak w instrukcji i opisie na stronie producenta. Bardzo sobie...

13.07.2019 | 13:22 artoor dodał opinię o NOVAMA Familino by Flaem

Łatwy w obsłudze, można stosować z różnymi lekami, przydatny przy poważnych zapaleniach oskrzeli...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.